MENUMENU

Albania-Discover

Startoi në cilësinë e fituesit në konkursin për sipërmarrjet e krijuara nga idetë inovative të projektit I4TOUR "Minsitria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes” dhe e IADSA” me projekt-idenë “Discover-Vlora.com” Platforma siguron një kanal të mirë të marketingut për bizneset e qarqeve ku adresari bën lehtesisht të aksesueshëm on-line faqen kërkimore, ku gjenden të gjitha natyrat e bizneseve (individuale, të vogla, të mesme dhe të mëdha) si dhe destinacionet turistike dhe vendodhjen e bizneseve. Ky Projekt vazhdon edhe me lancimet e gjithë Discover për qark me të njëjtën gamë (Discover-Tirana, Discover-Durres, Discover-Dibra, Discover-Sarande, Discover-Shkoder, Discover-Elbasan, Discover-Lezhe, Discover-Fieri, Discover-Gjirokastra.)


E para dhe e vetmja platforme e tille në Shqipëri.

Download APP

Hotels

Hotel Gjirokastra consists of comfortable rooms and suites, conference rooms, restaurant with magnificent view over the region, coffee-shop with relaxed balcony outside and parking space.The location of the hotel just under the feet of the famous ARGGJIRO Castle and direct in the heart of the historical center of Gjirokaster. It’s situated very near to all interesting museums, municipality, bazaar with character full and traditional shops, banks and tourist office. You will find old cobblestone streets, original old houses and monuments in pure and wonderful Gjirokaster.

The Cajupi hotel consists of comfortable rooms and suites, conference rooms, restaurant with magnificent view over the region, coffee-shop with relaxed balcony outside and parking space.The location of the hotel just under the feet of the famous ARGGJIRO Castle and direct in the heart of the historical center of Gjirokaster. It’s situated very near to all interesting museums, municipality, bazaar with character full and traditional shops, banks and tourist office. You will find old cobblestone streets, original old houses and monuments in pure and wonderful Gjirokaster.

Our hotel offer you luxury,comfort,tranquility,cleanliness.In our hotel you can find comfortable rooms, well furnished, air-conditioning, free Wi-Fi, a flat-Tv and free private parking is available. Guests can enjoy a good restaurant with traditional and international cuisine. Here you can find the perfect combination of comfort and quality. We put all our efforts and passion in making your stay a memorable and pleasent experience.

Partnerët: